dilluns, 27 de gener del 2014

INFORMACIÓ A INTERNET.

Bé, en aquesta entrada faré referència a una que ja he fet, i que ve molt al tema:


En aqueixa entrada faig un llistat de pàgines interessants per aprendre la meua especialitat. I per què ho enllace? Perquè aquesta setmana, l'assignatura va de buscar a internet informació i recursos per donar classe de la teua especialitat.

Doncs bé, a banda de les que hi ha al llistat de l'entrada anterior, ací teniu algunes més:

Profe Miquel. Blog personal d'un mestre de secundària amb articles interessants (com els de seismes), propostes d'exercicis i explicacions varies del temari de naturals de 2n i 4t ESO.

Museu Ciències Naturals. En l'agenda d'activitats del Museu de Barcelona podem trobar recursos per a totes les etapes educatives. Amb aquest enllaç els mestres veiem realment que els museus també poden ajudar en la tasca d'ensenyar d'una manera molt didàctica i, a vegades, més atraient per a l'alumnat.

La Galera. Aquesta és una web on és necessari registrar-se (però és molt fàcil fer-ho). En aquest vídeo podem veure la pàgina web explicada.


youtube trobem gran quantitat de vídeos explicatius, en la nostra llengua, de diversos efectes i temes de les ciències naturals.


I, m'aprofite una mica més, i pose un vídeo que parla del material de laboratori (en aquest cas és de 3r ESO, però això també és temari de 2n ESO).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada