dijous, 9 d’octubre del 2014

Primer dia de classe.

Bon dia, hui vaig a explicar-vos com donaria jo la primera classe del curs en qualsevol curs d'un institut.

Bé, el primer que faria és presentar-me: "Hola, sóc ............... i enguany sóc la vostra mestra de Biologia i Geologia / Ciències Naturals. Estem ací per a passar una bona estona en aquestes "classes", per moure'ns, investigar i descobrir tot allò que hi ha al nostre voltant i que ens afecta d'alguna manera."

El segon seria anar a l'aula d'informàtica a fer una enquesta virtual, no de coneixements previs, sinò de com enfoquen ells l'assignatura i dels coneixements informàtics que ténen (sempre vinculat al que els demanarem durant el curs i que volem que treballen). Aquesta enquesta pot ser alguna cosa semblant a aquesta: FORMULARI INICIAL.
Aquest formulari ens donaria la informació de com ells volen rebre aquestes classes, i així sabrem millor com enfocar-les.


Després, si encara ens queda temps, exposarem breument els grans blocs que anem a tractar i demanarem que pensen com volen donar-los (laboratori, classes participatives, si se'ls ocorre alguna activitat per a fer...) per al pròxim dia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada